Inspirations och infomöte om LOFOTEN & 2024 års äventyr. Sthlm & Göteborg

  • 10 kr

Inspiration och infoträff


Plats finns
Dela
Artikelnummer: 132

Info och Inspiration med Lofoten i centrum!


Nu är det dags igen för fler möten och då blir det i Stockholm, Malmö och Göteborg. För dig som vill veta mer om Lofoten, om Snö resorna till Åre, Grövelsjön och Storulvån. 

Du som vil veta mer, är nyfiken, vill åka med mig eller redan har bokat ett äventyr 2024, Ja oavsett anledning så är du välkommen. DU KAN givetvis boka både fm och em pass där det erbjuds, Som i Sthlm och Gbg.

Boka din plats på denna dagen och tänk på att vissa lokaler/salar har begränsat med platser så boka gärna men boka också av i god tid om du ängrar dig tack. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2/3 i Göteborg på Haga Östergata 12 (medborgarskolan mm). Lokal anges på plats. Detta blir en heldag med många pass för dig som vill veta mer!

BOKA senast 28/2 tack!


  • 09.30 så kommer jag att prata om Lofoten och alla alternativ som finns där. Med och utan Kajak, lugnt eller mer mer intensivt. Vår, sommar eller höst. Allt om Lofoten finns här. Men jag pratar också om boende, tåg/flyg och bil alternativ mm mm


  • 11.00  visar jag härliga bilder från tidigare äventyr, berättar mer om Snödagarna i Grövelsjön och i Jämtland. Men också om Åre och klassikern för 4e året nu. Här finns all info om vinterns resor! 


  • 12.00 Utedagarna i Bohuslän och kursen "KAJAK för LIVRÄDDA" m fl


  • 14,00 är det dags för pass nr 2 om Lofoten och alla alternativ som finns där. Med och utan Kajak, lugnt eller mer mer intensivt. Vår, sommar eller höst. Allt om Lofoten finns r


  • 16.00   visar jag härliga bilder från tidigare äventyr, berättar mer om Snödagarna i Grövelsjön och i Jämtland. Men också om Åre och klassikern för 4e året nu. Här finns all info om vinterns resor! 


  • 17.00 Utedagarna i Bohuslän  med vandring/Yoga/Träning,m Kajak och SUP  och kursen "KAJAK för LIVRÄDDA" m fl


Du har så klart  tid att fråga om allt som du behöver veta både under och efter genomgång/föredrag. Varje genomgång tar 30-45 minuter.

Givetvis är du som redan bokat eller har varit med tidigare välkommen. Eller för dig som bara är nyfiken i största allmänhet!

VAR: Jag finns på plats Haga Östergata 12 (medborgarskolan mm). Lokal anges på plats. 

BOKA:. För att planera lite fika och rätt antal platser så vill jag gärna se din bokning här i butiken. Kostnad för detta är 10 kr vid "bokning" och som skänks 100% till Läkare utan gränser.

 

Och det är ok om du kommer lite innan eller stannar lite efter också. Ta gärna med en vän, familj eller en kollega!

DELA hemskt gärna!

--------------

STOCKHOLM:

5e mars Stockholm ABF huset Sveavägen 41 kl 19.30 Om Lofoten och Snödagarna på Grövelsjön & Storulvån.Vi ses!

 // Niclas

Ute med Niclas

Niclas Tengwall ab

www.utemedniclasbutiken.se

0769 416040