Resor & Äventyr


Vad kul att du funderar på ett äventyr och en större upplevelse!

Ett event som jag skapar kan vara allt från en 1-2 timmars vandring i en vacker Nationalpark eller i skärgården till en långhelg på Höga kusten. Eller varför inte Grövelsjön eller Jämtland och Åre?  Men jag skapar också äventyr i Malmö, Köpenhamn, på Kullaberg och på Stendörrens vackra Naturreserva. Eller varför inte uppleva det det helt unika och magiska Lofoten eller det vackra i Bohuslän/Koster etc. Så allt mellan Köpenhamn och Lofoten finns på menyn. Alltid Tryggt och kul!

Du hittar allt under respektive rubrik och är det krångligt så bara skriv en rad så guidar jag dig!

Så det lilla och enkla finns kvar och det lite större kommer också med. Viktigast är alltid Upplevelsen!

Flerdagarseventen innehåller ofta antal olika aktiviteter som t ex Snödagarana i Grövelsjön och på Storulvån  där jag mixar härlig Turåkning och Snöskovandring, Hike och annat kul. Eller på Utedagarna i Strömstad som du kan välja efter eget önskemål till exempel kan det vara att paddla Kajak, träna ett pass Yoga, SUP paddling, vandring, uteträning och såklart socialt umgänge för den som vill. Här har vi släppt prestigen och pekpinnarna. 

Företag/klubb/organisation/myndighet?

Vill du ha teambuilding eller kickoff eller bara bjuda dina kollegor på ett vilsamt men aktivt äventyr. En vandring med lunch ut eller 4 dygn på Lofoten. Vad vill du och vilken budget har du? låt mig sätta samman några förslag vet ja.

Välkommen Ut!

//Niclas

[email protected]

Följ gärna på FB https://www.facebook.com/utemedniclas

Presentkort

Plats finns