MAJ: Skånsk Dansk KAJAK helg för dig som vill uppleva våren i Söder - Välj antal pass!

  • 595 kr

SkånskDansk Kajakhelg


Plats finns
Dela
Artikelnummer: Åre 20-24/9


Äntligen - En härlig långhelg i Skåne och Köpenhamn. Du väljer hur många och vilka pass du vill vara med på eller boka en långhelg. 

Du kommer att se mycket i Skåne och av Köpenhamns fina kanalsystem!

-------------------------

ALLMÄNT Intro: Alla äventyr finns på https://utemedniclasbutiken.se/ och det är till Lofoten, Grövelsjön, Sörmland, Jämtland med flera alternativ, Skåne och mer än så. 
Varje vecka kommer nya aktiviteter och resor för dig som vill ut med en fin grupp i vacker natur. Utan prestige. Varmt välkommen/ Niclas

...................................

KAJAK helg i Skåne Och Köpenhamn den 16-19e maj 2024.

VAD: Min ide är att visa att vårpaddling är fint och kul i Köpenhamn och  Skåne. Urban paddling i kanaler, Små insjöar, åar och hav!

HUR: jag tillhandahåller en stabil, lättdriven och en modern HavsKajak, flytväst och paddel. Har du egen utrustning så ta gärna med den. Vi har kul, lämnar prestigen hemma och njuter av upplevelsen tillsammans.

PROGRAM 

Mer info kommer med redan på torsdag kväll 16/5  startar vi med en Malmöpaddling. Samling i V Hamnen vid Grafiti Cafe/wordtrade center nära kockums fritis parkering.

Fredag 17/5 insjöpaddling med flera sjöar.

18/5 Lördag i Köpenhamn (tid för eget häng finns också...)

Söndag 19/5 drar vi oss lite norrut i Skåne för att uppleva Rönneå och Skälderviken. OBS att programmet kan ändras efter väder o vind. 


Exakt program för denna unika KAJAKhelg fastställs cirka 10 dagar innan. 

INGÅR: beroende lite på vad du bokar men det ingår alltid kajak/utrustning, transport och lunch på dagspaddlingar som på lördag och söndag. Totalt erbjuds 6 olika paddlingar, boka enstaka eller allt. I steg 1 bokas hela helgen och vill du även ha hjälp med övernattning så tipsar jag gärna. Transport med våra bilar utgår från Malmö.

NÄR: Start torsdag 16/5 kl 18,30 med start i Malmö. sista passet är klart runt Ängelholm Söndag vid 16 den 19/5.

BOKA: gör du enklast här på sidan.  DU kan betala via swish eller med kort. Vill du hellre ha det som faktura eller Friskvård så säg till.

Kunskapskrav: Du har paddlat innan och har koll på dig, kajaken och vattnet....Simkunnig minst 200m i hav. Nykter. Nyfiken och Positiv.


Vad ingår inte: fika/dryck och kläder för paddling. Ev egen färd till padddlingsplatser o kanske hem från Köpenhamn om du stannar lite extra. Men det går bilar till och från alla paddlingar om du vill åka med

Sista bokningsdag till dessa priser är 31/3 -24.

Kontakt: niclas@utemedniclas,se eller 0769 416040

Minsta antal är 8 personer.

Avbokning: Anmälan är bindande men du kan byta bort din plats eller ha 50% tillgodo vid sen avbokning (fram till 9/5),

Avbokning kan ske från arrangör och då återbetalas det du betalt in till Niclas Tengwall ab


Mer info kommer!

Vi ses!

/ Niclas

Tillbaka till startsida: https://utemedniclasbutiken.se

Arrangör/ansvarig:

Niclas Tengwall ab. 

Medlem i Visita, ansluten till kammarkollegiet och försäkrad i IF:

Org nr 5568225360