14/1 Inspirationsmöte om 2024 års äventyr!

  • 10 kr

Inspiration och infoträff


Plats finns
Dela
Artikelnummer: 115

Info och Inspiration!


NÄR: Söndag den 14e januari kommer du att bjudas in till ett infomöte om 2024 års resor. En heldag om du vill eller följ med på det som lockar dig mest. Jag vill dela mina upplevelser och visa lite av vad som händer Ute med Niclas 2024 - mer än någonsin!

  • Kl 09.30: Med start 9.30 visar härliga bilder från tidigare äventyr, berättar mer om t ex Snödagarna i Grövelsjön och i Jämtland. Men också om Åre och klassikern för 4e året nu. Här finns all info om vinterns resor! 


  • 11.00 Efter vinterns events så kommer jag att prata om främst Lofoten och alla alternativ som finns där. Med och utan Kajak, lugnt eller mer mer intensivt. Vår, sommar eller höst. Allt om Lofoten finns här


  • 13.00 Slutligen vill jag prata om Utedagarna i Bohuslän och kursen "KAJAK för LIVRÄDDA" m fl.
  • 14.00 är det kurs start för just KAJAK för LIVRÄDDA, för dig som bokat en plats till vintern/våren. Har du missat att boka din plats ? Här finns det mer info: https://utemedniclasbutiken.se/aktiviteter/kajak-for-livradda


Du har så klart  tid att fråga om allt som du behöver veta både under och efter genomgång/föredrag. Varje genomgång tar 30-45 minuter.

Givetvis är du som redan bokat eller har varit med tidigare välkommen. Eller för dig som bara är nyfiken i största allmänhet!

VAR: Jag finns på plats centralt i Sthlm på Sveavägen 41 (ABF huset) där jag gärna möter dig. 

PÅMINNELSE och INFO inför söndag den 14/1:

Om du vill komma på mötet i Sthlm, Sveavägen 41 ABF Huset så är du välkommen efter att du bokat din plats. Det blir små till mellanstora grupper så att du får tid att fråga/diskuterar också. 

När du kommer till Entrén så möte du antingen mig, Fia eller ta en titt på display/skärmen, Lokalen är på plan 1 och heter Erlanderrummet.

BOKA:. För att planera lite fika och rätt antal platser så vill jag gärna se din bokning här i butiken. Kostnad för detta är 10 kr vid "bokning" och som skänks 100% till Läkare utan gränser. En liten julklapp i efterskott som kan förändra dagen för någon annan.

Och det är ok om du kommer lite innan eller stannar lite efter också. Ta gärna med en vän, familj eller en kollega! 

DELA hemskt gärna!


Vi ses!

 // Niclas

Ute med Niclas

Niclas Tengwall ab

www.utemedniclasbutiken.se

0769 416040