STHLM 25/6 Kajak favoriten 2022-24: Dammtorpsjön-Söderbysjön-Älta kanal - Ältasjön.

  • 695 kr

kajak Älta


Plats finns
Dela
Artikelnummer: Dammtorp 4/6 em

AKTUELLT! Efter flera fina paddlingar nu den 4 och 5/6 med Hägrar, Bäver, Sjöfåglar och mycket mer så blir det en ny paddling för dig som vill uppleva en speciell paddling "mitt i Sthlm". 

En favorit i repri, repris  och repris igen! Men det är inte så konstigt kanske med allt vad denna tur innebär och ger som jag skapat på ett speciellt sätt. Upplev Sthlm och Nackareservatet från en ny sida, ja kanske den bästa?!

Välkommen till 2 härliga pass med kajaken i prestigelös och trevlig grupp. Och dessutom i en vacker miljö/natur nära stan. Vi paddlar genom 3 sjöar, en fin kanal och smala passager. En insjö paddling när den är som bäst en fredag kväll i juni!

Vi startar  kl 14 vid stranden Stensö intill Kayakomaten och paddlar från Ältasjön, sedan genom Ältakanal till  Söderbysjön och vidare till  Dammtorpssjön. Tillbaka cirka 17-17.30


Och givetvis ingår en grillning (enkelt men gott) vid en skön paus och sen vi paddlar hemåt igen. Sträcka/längd blir helt enkelt så långt som vi hinner i ett skönt tempo utan stress. Å

Det ingår givetvis kompletta, moderna och bra kajaker med paddel och flytväst etc!

Du har paddlat en del innan och är trygg i båten, trygg med ev mindre vågor och kan paddla cirka 3h om än med pauser och i ett lugnt tempo- Så det inte en nybörjare/första tur. 

Tryggt och Kul!

Att ta med: Dryck, ev fika/snacks samt ett 100% ombyte om du skulle gå runt. Dvs inte bara en tshirt och ett par byxor. Det blir snabbt kallt utan torra o varma kläder. Dessutom påverkar det hela gruppen om inte alla mår bra. Utan ta med ett komplett ombyte så får du ej medverka tyvärr. För alla bästa.

PRIS & BOKNING:

Pris 695 inkl allt!


Bokning sker genom att du betalar o bokar din plats direkt här i Butiken och får din bekräftelse per automatik. 


Alla platser bokas/reserveras upp efter inbetalning (bokning).

Alla platser bokas/reserveras upp efter inbetalning (bokning).

Samlingsplats: Vid Kayakomaten Stensö strand i Älta by. Buss stannar cirka 5 min ifrån och bilparkering finns nära.Ansvarig är ute med niclas/. Niclas Tengwall AB, medlem i Visita och kammarkollegiet.

Frågor via Messenger eller sms 0769416040 eller Mail [email protected]

Välkomna!
/ Niclas

-----------------------------------
Arrangör/ansvarig är Niclas Tengwall ab och Ute med Niclas. Medlem i Visita, ansluten till kammarkollegiet och försäkrad i IF.

Frågor och annat som du funderar på ?

[email protected]

eller 0769 416040