KAJAK för LIVRÄDDA!

 • 3 995 kr

Unikt och nytt inom Kajak med dig i fokus!


Plats finns
Dela
Artikelnummer: 109

KAJAK för LIVRÄDDA!


Väl mött till en kurs som inte har målet att alla SKA paddla men att alla som VILL paddla kan ge sig ut!

Kursen finns i  Malmö  & Sthlm) och har haft sitt första pass i Sthlm redan (men en plats finns kvar o ersättningspass kommer).

//Niclas

------------

Nu kommer en möjlighet att lära dig Kajakens grunder för dig som har en otrolig längtan men inte vågat. För dig som kanske testat men fått en dålig erfarenhet av någon anledning. För dig som känner dig otillräcklig, för svag, för gammal eller har någon form av funktionsnedsättning. Men du vill och vi möts i små grupper.

Bakgrund:

 • Du kanske t o m gått en kurs med en ”riktig” instruktör men som gav dig mest stress och hets. Som hade mer fokus på sitt eget ego och paddlande istället för att se dina behov. 
 • För dig som precis som jag har haft en obehaglig upplevelse i kajaken trots kurser och kunskap. 
 • Jag har fastnat upp och ner i Kajaken trots att vi var en "grupp" och på en vanlig klubb paddling. Jag vet hur det känns att inte bli sedd, upptäckt och att inte få hjälp när det behövdes. 
 • Efter den incidenten paddlade jag inte på flera år. Och det tog nära tio år innan jag började använda Kapell igen (förtydligande: Kapell är det du har på dig runt sittbrunnen för att hindra vågor/vatten). Så jag vet.

Jag vet också att många vill men inte vågar. Jag har mött så många så många som vill men inte kunnat. "För inte kan väl jag..."

Vill du se fram emot att bli trygg i kajaken före prestation? 

Att ha kul före teknik. 

Att njuta framför att bli snabbast....ja då är du välkommen till KAJAK för LIVRÄDDA!


Allt är på dina villkor och på ett sätt som ger dig trygghet men ändå kul och aktivt. 

Dela gärna till någon som du bryr dig om och som kanske vill ut i en kajak till sommaren. Eller i alla fall vill ge det en chans. Totalt är det 5 tillfälle där du sätter målet själv. Kanske ändras ditt mål också. Jag har inga synpunkter eller krav på dig och din prestation.

Vid varje tillfälle/mötesdag så repeterar vi föregående och har plats för frågor. Grupperna är allt mindre efter hand som vi är mer praktiska och aktiva ute.

Grunden är fysiska möten men det kan också bli digitalt i starten för er som vill vara med men inte kan komma till den platsen eller just vi det tillfället.

Jag är tillgänglig under hela perioden för frågor via messenger, mail och telefon. Från Januari till avslut. När du vill. Om du vill

Kajka, flytväst och det du behöver ingår!


Detta är en grundplan.

 1. Vi kommer att ha möte/diskussioner på land/inomhus och inspireras av vad Kajaken kan ge. Trygghet från start. Men även tips på träning för att få den styrka som underlättar.
 2. Sedan tittar vi på kajaker, utrustning, kläder och vad som behövs. Så även om säkerhet. Och lite teknik. Repetition av pass 1.
 3. Detta pass så sitter vi i kajaken. På land och om du vill i vattnet. Ett stilla vatten. Vi pratar vågor, vind, strömmar mm.
 4. Nu tar vi en liten tur och känner på det. Om du vill. Gruppen är liten och det finns plats för tid och trygghet.
 5. Paddling och genomgång av ditt mål. Vi paddlar en lite längre tur om allt känns bra. 


 • Kanske vill du i slutändan också åka med på en dagstur, en helg eller resa med Kajak som tema. Då har du ett bättre pris dessutom.
 • Kanske vill du alls paddla mer men då vet du det och är trygg i ditt beslut.

Aktuella veckor 2024 och passen ligger oftast på helgerna. Men varje pass kommer att ha flera tillfälle så att du inte missar något. Varje pass är 3-6h och tiden varierar beroende på innehåll , plats och månad. Du kan också ansluta till en annan plats om det passar bättre vi enstaka tillfälle. Det kan ändras med datum men jag ser till att alla kommer att kunna/få sin tid.


OBS begränsat antal platser!

Du kan också boka enstaka tillfälle och dessa läggs ut under 2024. Om du vill boka styckpris/tillfälle/dag kostar dessa från 1500kr/dag.

Anmälan/bokning är bindande och återbetalas ej men det erbjuds fler alternativ på datum om du inte kan just dessa. 

KRAV: 

Att du har med rätt utrustning när det är aktivitet ute. Dvs om ombyte, fika kanske och vatten/dryck.

Simkunnig minst 200m.

Alkohol före eller under event är ej tillåtet.

DATUM:  KAJAK för Livrädda våren 2024

Sthlm pass nr 2: 5/3 och vidare datum bestäms sedan tillsammans.

Malmö startar i vecka 15 och pass 2 i v18 osvVarmt välkommen till KAJAK för LIVRÄDDA!

//Niclas

[email protected]

0046769416040


Allt finns här: https://utemedniclasbutiken.se/

Arrangör är Niclas Tengwall AB

Medlem i Visita